Liposuction DIET® by Kenan Mandra

Obrazac za reklamacije

Iako je postotak nedostataka na isporučenim proizvodima neznatan, dobro je znati da eventualne nedostatke rješavamo bez odgađanja i u Vašu korist. U našem je interesu riješiti sve u najkraćem mogućem roku, i rješavanje Vašeg slučaja neće trajati dulje od nužnog.

U slučaju da popunjavate obrazac bez pomoći našeg osoblja, obvezno navedite što je nedostatak proizvoda ili na koji se način nedostatak manifestira, i način na koji želite svoju reklamaciju riješiti.

O tijeku reklamacije, prije svega o primitku, rješavanju ili neprihvaćanju reklamacije, obavijestit ćemo Vas pismeno putem elektronske pošte. Po potrebi Vas možemo kontaktirati i telefonski.

Odluku o reklamaciji donijet ćemo bez odlaganja. Rješavanje reklamacije, uključujući uklanjanje nedostataka, uglavnom ne traje dulje od 30 dana. U suprotnom, imate pravo raskinuti ugovor o kupnji. Radi poštivanja navedenog roka nužna je i suradnja s Vaše strane.

Kontakti

Na sva pitanja vezano za postupak reklamacije ćemo Vam rado odgovoriti. Pitanja pošaljite na
info@lipodiet.eu ili nas nazovite na broj: +385 95 800 9922

Nešto nije bilo sukladno Vašim očekivanjima?

Ukoliko je odgovor potvrdan, potrebno nam je nekoliko informacija. Napišite nam:    Cookie Consent with Real Cookie Banner