Program LipoDIETA® START

98,00 

Trajanje: 7 dana   (+7 dana stabilizacije i detoks 1 dan) 
Očekivani rezultat:
sniženje tjelesne mase 3-5% ili 4-6kg
Uključeno:
 Precizno planirani protokol + Lipo pomoćna sredstva
Namjena: Osobama koje žele intenzivno mršavljenje
Prednost: Bolji rezultati u kraćem vremenu
LipoDIETA® tretman od 7 dana namijenjen je osobama koje žele nisu sigurni mogu li sprovesti protokol 14 dana, ili im je potrebno izbubiti manji broj kilograma.

Nema na zalihi

SKU: LD005 Kategorija:

Opis

LipoDIETA® protokol mršavljenja je klinički ispitana metoda mršavljenja čija je sigurnost i učinkovitost znanstveno potvrđena.

LipoDIETA® START tretman od 7 dana namijenjen je osobama koje nisu sigurne da li mogu podnijeti radikalan pristup mršavljenju uz značajne restrikcije izvan tradicionalne dijetetike pa je ovo praktično samo polovina od STANDARDNOG tretmana od 14 dana. Također, idealan je za one koji žele brzo da izgube nekoliko kilograma.
Ako ste spremni preskočiti dnevne obroke, a imati nutritivno kvalitetnu večeru, onda je ovo idealan protokol za Vas. U središtu protokola je pomoćno sredstvo za mršavljenje Lipo* koje se uzima tri puta dnevno tijekom dana kako biste osigurali sitost i pokrenuli metaboličke mehanizme koji će vas dovesti do rezultata. Cjelodnevna apstinencija do večere pokrivena je Lipo je kompleksom aminokiselina, vitamina, minerala i biljnih vlakana (glukomannan) koji vas čine sitim i uz kalorijske restrikcije doprinose redukciji tjelesne mase.

Protokol se odvija u 3 faze:

  1. LipoDIETA® START 7 dana – 3 x Lipo + večera mediteranskog tipa
  2. DetoX 1 dan – voće i povrće 3 x dnevno
  3. Faza stabilizacije 7 dana – 3 pravilna i uravnotežena obroka mediteranskog tipa

Kod prve faze dnevni kalorijski unos varira od 900-1.100 kcal / dnevno od čega je odnos makronutrijenata u korist zdravih masnoća i kvalitetnih proteina. Proteinski unos ne prelazi 85g proteina dnevno što zadovoljava minimalne potrebe organizma. Više od 60% volumena obroka čini povrće, dok voće nije dozvoljeno.

*LipoDIETA® START tretman od 7 dana je protokol za mršavljenje izvan tradicionalne dijetetike i svrstava se u dijetoterapijski program za kontrolu tjelesne mase. Farmakološki pristup ne uključuje nužno liječenje medicinskim pomagalima, u slučaju LipoDIETA® biološki funkcionalne komponente su potpuno prirodne, a koriste se u formi dijetalnih vlakana i amninokiselina mliječnog podrijetla koje se primjenjuju enteralno bez nazogastične sonde.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Program LipoDIETA® START”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…