Program LipoDIETA® STANDARD+

(1 recenzija korisnika)

196,00 

Trajanje: 15 dana   (+10 dana stabilizacije i detoks 1-3 dana) 
Očekivani rezultat:
Rezultati mogu biti individualni
Uključeno:
 Precizno planirani protokol + LipoDIETA pomoćna sredstva
Namjena: Osobama koje žele intenzivno mršavljenje
Prednost: Bolji rezultati u kraćem vremenu
LipoDIETA® STANDARD PLUS tretman od 15 dana namijenjen je osobama koje žele radikalan pristup mršavljenju uz značajne restrikcije u odnosu na tradicionalnu dijetetiku.

Napomena: Razlika između STANDARD i FORTE protokola je u dužini trajanja, rezultat je isti.

Nema na zalihi

SKU: LD001 Kategorija: Oznaka:

Opis

LipoDIETA® protokol mršavljenja je klinički ispitana metoda mršavljenja čija je sigurnost i učinkovitost znanstveno potvrđena.

LipoDIETA® STANDARD tretman od 15 dana namijenjen je osobama koje žele radikalan pristup mršavljenju uz značajne restrikcije izvan tradicionalne dijetetike. Ako ste spremni preskočiti dnevne obroke, a imati nutritivno kvalitetnu večeru, onda je ovo idealan protokol za Vas. U središtu protokola je pomoćno sredstvo za mršavljenje LipoDIETA* koje se uzima tri puta dnevno tijekom dana kako biste osigurali sitost i pokrenuli metaboličke mehanizme koji će vas dovesti do rezultata. Cjelodnevna apstinencija do večere pokrivena je LipoDIETA je kompleksom aminokiselina, vitamina, minerala i biljnih vlakana (glukomannan) koji vas čine sitim i uz kalorijske restrikcije doprinose redukciji tjelesne mase.

Protokol se odvija u 3 faze:

  1. LipoDIETA® 15 dana – 2 x Lipo + večera mediteranskog tipa
  2. DetoX 1-3 dana – voće i povrće 3 x dnevno
  3. Faza stabilizacije 10 dana – 2-3 pravilna i uravnotežena obroka mediteranskog tipa

Kod prve faze dnevni kalorijski unos varira od 900-1.100 kcal / dnevno od čega je odnos makronutrijenata u korist zdravih masnoća i kvalitetnih proteina. Proteinski unos ne prelazi 85g proteina dnevno što zadovoljava minimalne potrebe organizma. Više od 60% volumena obroka čini povrće, dok voće nije dozvoljeno.

*LipoDIETA® STANDARD tretman od 15 dana je protokol za mršavljenje izvan tradicionalne dijetetike i svrstava se u dijetoterapijski program za kontrolu tjelesne mase. Farmakološki pristup ne uključuje nužno liječenje medicinskim pomagalima, u slučaju LipoDIETA® biološki funkcionalne komponente su potpuno prirodne, a koriste se u formi dijetalnih vlakana i amninokiselina mliječnog podrijetla koje se primjenjuju enteralno bez nazogastične sonde.

1 recenzija za Program LipoDIETA® STANDARD+

  1. Danijela Mitrović

    test

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…