Program LipoDIETA® LIGHT

96,00 

Trajanje: 21 dan 
Očekivani rezultat:
sniženje tjelesne mase 4-6% ili 3-5kg
Uključeno:
 Plan prehrane s dva obroka + pomoćna sredstva
Namjena: Osobama za manje intenzivno mršavljenje
Prednost: Veći izbor namirnica
LipoDIETA® tretman od 21 dan namijenjen je osobama koje žele manje radikalan pristup mršavljenju uz značajno manje restrikcije u odnosu na tretman od 14 dana.

Nema na zalihi

SKU: LD002 Kategorija:

Opis

LipoDIETA® protokol mršavljenja je klinički ispitana metoda mršavljenja čija je sigurnost i učinkovitost znanstveno potvrđena.

LipoDIETA® LIGHT tretman od 21 dan namijenjen je osobama koje žele manje radikalan pristup mršavljenju uz značajno manje restrikcije (u odnosu na tretman od 14 dana). Ako ste spremni preskočiti ručak, a imati nutritivno kvalitetan doručak i večeru, onda je ovo idealan protokol za Vas. U središtu protokola je pomoćno sredstvo za mršavljenje Lipo* koje se uzima jednom dnevno i to u vrijeme ručka kako biste osigurali sitost i pokrenuli metaboličke mehanizme koji će vas dovesti do rezultata. Apstinencija od doručka do večere pokrivena je Lipo je kompleksom aminokiselina, vitamina, minerala i biljnih vlakana (glukomannan) koji vas čine sitim i uz kalorijske restrikcije doprinose redukciji tjelesne mase.

Dnevni kalorijski unos varira od 1.000-1.200 kcal / dnevno od čega je odnos makro nutrijenata u korist zdravih masnoća kvalitetnih proteina. Proteinski unos ne prelazi 95g proteina dnevno što zadovoljava minimalne potrebe organizma.
Više od 60% volumena obroka čini povrće, dok voće nije dozvoljeno.

*LipoDIETA® LIGHT tretman od 21 dan je protokol za mršavljenje izvan tradicionalne dijetetike i svrstava se u dijetoterapijski program za kontrolu tjelesne mase. Farmakološki pristup ne uključuje nužno liječenje medicinskim pomagalima, u slučaju LipoDIETA® biološki funkcionalne komponente su potpuno prirodne, a koriste se u formi dijetalnih vlakana i amninokiselina mliječnog podrijetla koje se primjenjuju enteralno bez nazogastične sonde.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Program LipoDIETA® LIGHT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Možda će vam se također svidjeti…